940-JuulFrost1

 
Succén Arkitekter för Arkitekter firar 10 år

Kostnadsfritt BIM-seminarium i Stockholm 10 november

Under 10 år har Arkitekter för Arkitekter lockat allt fler och har blivit en branschhändelse att räkna med. Förra året kom över 200 arkitekter och med årets spännande föreläsare räknar vi med att toppa det. Under närmare tre timmar får du inspiration, tips, kunskap och erfarenhet genom olika BIM-projekt, presenterade av arkitekterna själva. Här ser du tre lärorika exempel!

Se trailern här ››
anmalan-2015-star

line-liggande940
UR PROGRAMMET
line-liggande940

BIM begränsar inte kreativiteten

Morten Bilde. BIM-specialist
JUUL | FROST Arkitekter


JUUL | FROST Arkitekter arbetar med BIM Workflow från skiss till drift, från stadsplanering till ledstänger. Man har insett potentialen i digitala verktyg och har en utvecklad förståelse för lämplig detaljnivå i ett projekts olika faser, hur digitala verktyg kan frigöra resurser för kreativa processer och hur man undviker att kompromissa med det grafiska uttrycket.

Morten Bilde specialiserar sig på integrerad design, hållbarhet, BIPS, BIM och ArchiCAD. Bland hans stora projekt finns Örebro Handelshögskola.

400-JuulFrost

line-liggande-smal940
 
600-LINK Projekteringens möjligheter

Linn Areno. Utvecklingschef BIM
LINK arkitektur AB

För Linn handlar det alltid om att både optimera processer och öka fokus på arkitekturen. Att med hjälp av kreativitet eller avancerade lösningar öka kvaliteten på slutprodukten samt insynen för beställaren och entreprenören i projekteringen ligger i linje med detta.

LINK arkitektur arbetar mycket med att hitta synergier i det dagliga arbetet med att automatisera och göra tråkgörat lite roligare. Linn utgår från dessa tankar när hon presenterar några spännande projekt, bland annat Södersjukhuset, Framtidens akademiska och bostadsprojekt.
www.linkarkitektur.se

line-liggande-smal940
 
Grafik, skelett och konsten att rita en villa

Johan Sundberg
Johan Sundberg Arkitektur AB

Johan utvecklar sina tankar om brytningspunkten mellan grafisk form och arkitektur, och sin syn på att rita privatvillor. Målet är en arkitektur som är lågmäld, platsanpassad och rik på upplevelser. En arkitektur som tål att upptäckas och ständigt omvärderas.

All god arkitektur, menar Johan, handlar om scenografi men till skillnad från i filmen och teaterns värld ska den fungera över tiden med olika skådespelare och regissörer. Med en förenklad rekvisita och få element gäller det att antyda något större.
450-JS
www.johansundberg.com
 
line-liggande-smal940
 
 
Arkitekter för Arkitekter 2015 ©
Högsta kreditvärdighet