Inledning

BIM-guiden är en del av supporten och är en digital guide bestående av en pdf-manual som omfattar allt från ARCHICADs övergripande koncept till rena teknikinstruktioner samt ett omfattande filmmaterial.

bimguiden-top1

De mer detaljerade instruktionerna ligger på hemsidan som filmer och följer kapitelindelningen i pfd-guiden för att du ska hitta det du söker.
Filmerna kompletterar den skrivna delen på ett effektivt sätt!

• Tillgänglig dygnet runt

• Filmer är lätta att förstå

• Lär dig i din egen takt

• BIM-guiden är alltid aktuell


Ett nytt sätt att lära
BIM-guiden är ett oöverträffat hjälpmedel för dig när du vill vässa sina kunskaper och bli effektivare. Kort sagt din bästa investering som ARCHICAD-användare.

Ett levande arbetsredskap
BIM-guiden ska vara ett levande arbetsredskap och inte en statisk produkt. Detta innebär att uppdateringar kommer att göras löpande i samband med t ex nya releaser av programmet och även däremellan för att fånga upp smart och kreativ metodik från användarna. Feedback från er är den viktigaste inputen för utveckling av guiden.

ARCHICAD BIM-guide ingår i Graphisofts supportavtal. Supportkunder har egna inloggningsuppgifter. Kontakta ditt närmaste Graphisoftkontor för mer information om supportavtal och BIM-guiden ››

 

Högsta kreditvärdighet