Konsultation

Graphisoft Sverige erbjuder följande tjänster i syfte att lyfta er kompetens inom projektering med ARCHICAD och göra er mer konkurrenskraftiga och samtidigt ha roligare på jobbet.

susomalin267x357

Konsultation

Vi på Graphisoft Sverige strävar hela tiden mot att våra kunder skall vara helt självgående i sitt CAD-användande. Det händer dock att våra kunder inte hinner gå på kurs för att lära sig vissa funktioner, därför ger vi möjlighet att köpa konsulttimmar av oss. Även om vi jobbar direkt i skarpa projekt vill vi att vår insats ska vara utbildande för er och har alltid det fokuset.

Uppstartshjälp
Som en kompletterande starthjälp efter grundkurs hos oss kan vi erbjuda uppstartshjälp då vi besöker er vid ett par olika tillfällen, svarar på frågor och stöttar vid övergången till ARCHICAD. Det handlar ofta om att snabbt lägga över era projekteringmallar från Autocad till ARCHICAD. Ofta är systembytet ett bra tillfälle att se över och effektivisera sina projekteringsrutiner.

På-platsenkonsultation
Vi går igenom era frågeställningar hos er och förklarar och lär ut på ett pedagogiskt sätt.

Kunskapsinventering
Vi kan hjälpa er att mäta kunskapsnivån i ARCHICAD på ert kontor. Utifrån mätningen erbjuder vi en utbildningsplan för att höja er kompetens till önskad nivå.
Högsta kreditvärdighet