Vi söker ny medarbetare i Göteborg

I samarbete med Framtiden AB söker vi en ny medarbetare i Göteborg. Graphisoft marknadsför och säljer de världsledande BIM-systemen, ARCHICAD och SOLIBRI. Vi anpassar och utvecklar verktygen för svensk standard och våra målgrupper. Graphisoft är engagerade inom BIM Alliance och jobbar hårt tillsammans med våra nordiska kolleger för att ge filformatet och processen runt IFC ett starkt fäste på den svenska marknaden.

GS-award-gs

På Graphisoft arbetar erfarna arkitekter, ingenjörer och säljare, som genom sin kunskap och sitt engagemang erbjuder förstklassig utbildning, konsultation och support. Det arbetet, som gett oss en mycket stark ställning bland Sveriges arkitekter, ingenjörer och byggare, har bidragit till att göra ARCHICAD till ett av Sveriges mest populära BIM-verktyg.

Tjänsten som representant/säljare i Göteborg:
Vi söker helst dig som har erfarenheter och kopplingar inom bygg och arkitektur. Vi vill att du har arbetat med BIM-frågor och då gärna med svenska byggprojekt. Har du även kunskap eller kännedom om ARCHICAD och Solibri Model Checker är det en stor fördel. Arbetsuppgifterna består i att representera och sälja våra produkter ARCHICAD och Solibri.

Du har god social förmåga och kan bygga varaktiga relationer. Kanske har du själv jobbat med försäljning och marknadsfrågor. Kanske sitter du idag som representant eller säljare inom byggbranschen och vill vara en del av vårt team och hjälpa oss att utveckla vår verksamhet i västra Sverige.

Arbetstider och omfattning:
Distriktet som du kommer att verka i är primärt Göteborg, upp till Strömstad, Jönköping och ner till Falkenberg. Tillträde enligt överenskommelse, tillsvidareanställning, heltid. Kontorsplats finns i Amerikahuset på Barlastgatan 2. 

Ansökan och kontakt:
För ansökan kontakta Rebecka Ternström på Framtiden AB, 0722 – 03 23 94, rebecka.t@framtiden.com. Annonsen finns även hos Framtiden ››
Det går även bra att kontakta oss på Graphisoft; VD Magnus Dulke, 0703 - 44 64 24, magnus.dulke@graphisoft.se eller Kristoffer Jeppsson, ansvarig i Göteborg, kristoffer.jeppsson@graphisoft.se, 0723 - 33 88 05.Högsta kreditvärdighet