Produkter

Graphisoft levererar idag världens mest ansedda och uppskattade BIM-verktyg för arkitekter och övriga i byggbranschen. Hela branschen går nu mot system som kan levererar intelligenta informationsmodeller. ARCHICAD är idag det mest uppskattade verktyget hos arkitekten.

AC20-267x357
Vi är svensk leverantör av ARCHICAD, världens mest uppskattade BIM-verktyg för arkitekter. ARCHICAD är en komplett mjukvara, trygghet vid framställning av dokumentation för byggprojektet och stöd för IFC är några av de viktigaste faktorerna för våra användare. Vi levererar även Solibri Model Checker, ett verktyg för kvalitetssäkring av BIM-modellerna där vi jobbar antingen via en direktkoppling till ARCHICAD eller via filformatet IFC. Graphisoft levererar även verktyg för vassa visualiseringar samt tilläggsprogram för ARCHICAD. 

Vi på Graphisoft är experter inom vår bransch och besitter gedigna kunskaper om våra produkter, BIM-processen och vet hur ett byggprojekt kan optimeras med hjälp av digitala verktyg. Har ni frågor om våra produkter eller vill veta mera är du alltid välkommen att kontakta oss.

   


Högsta kreditvärdighet